Waar moet je zijn?

Atelier de Keet ligt in Delft verstopt tussen de Spoorsingel en de Hugo de Grootstraat. De ingang is aan de Hugo de Grootstraat. Daar is tussen huisnummer 9 en 11 een groene poort waardoor je via een pad bij de Atelier de Keet komt. Als je even op het belletje naast de deur drukt, wordt de poort vanuit het atelier geopend.

MET DE FIETS
Het atelier is uitstekend te bereiken met de fiets. De fiets mag mee door de poort naar binnen. (Hij moet zelfs mee i.v.m. het vermijden van teveel drukte op de stoep.)

MET DE AUTO
In de omgeving van Atelier de Keet zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen. Overdag valt het parkeergeld in de omgeving van de Hugo de Grootstraat mee. Gratis parkeren is lastig in deze omgeving. Als je gratis wil kunnen parkeren zul je wat verder moeten lopen. De Phoenix parkeergarage is op vijf minuten loopafstand .

MET HET OPENBAAR VERVOER
Atelier de Keet ligt op 5 minuten loopafstand van het NS-station met treinen in en uit de richting Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Tevens op vijf minuten loopafstand zijn de haltes van tram 1 en de bushaltes van bus 130 en 79. Daarnaast vind je bij het NS-station haltes van bussen naar alle omliggende gemeenten.


Plaatsjes
vrij op:

maandagavond 
dinsdagmorgen
vrijdagmorgen