Lessen voor volwassenen

De lessen voor volwassenen zijn individueel. Elke deelnemer mag maken, waar diegene zin in heeft. In Atelier de Keet is ter inspiratie veel beeldmateriaal voor handen. De technieken zijn vrij- voorzover het in de ruimte van de Keet mogelijk is. Je kunt schilderen met acryl-, olie-, aquarelverf of ecoline. Of tekenen met diverse materialen zoals houtskool, potlood, conté of inkt in verschillende kleuren. Ook kan je collages maken. Als je niet weet, wat je wil gaan doen, geeft Gees een opdracht of helpt ze nadenken. Gees is er voor de tips, de materiaalkennis, de technieken en voor de inspiratie.

Dagen en tijden
De lessen voor volwassenen worden gegeven op:
maandagavond: 20.00 – 22.00 uur
dinsdagochtend: 10.00 – 12.00 uur
dinsdagavond: 20.00 – 22.00 uur
woensdagochtend: 9.30 – 11.30 uur
woensdagavond: 20.00 – 22.00 uur
vrijdagochtend: 10.30 – 12.30 uur

Tarieven en voorwaarden
Het lesgeld bedraagt € 18,50 per keer incl. BTW. Telkens op de eerste les van een nieuwe periode betaal je 10 lessen vooruit. Er zijn ongeveer 4 x 10 lessen per jaar. De lessen lopen tegelijkertijd met de basisscholen in Delft.

Inschrijven

Gees helpt graag met tips en ideeën, uitleg over technieken en materialen

Les voor volwassenen
Les voor volwassenen
Les voor volwassenen

Materialen
Het gebruik van potlood, houtskool, eenvoudige kwaliteit pastel en plakkaatverf is in de prijs inbegrepen, Cobra- of acrylverf mag men zelf meenemen. Het gebruik van Cobra- (= wateroplosbare olieverf) of acrylverf van Atelier de Keet is mogelijk, de vergoeding daarvoor bedraagt € 2,40 per keer.

Betalen
Aan het begin van een nieuwe periode bij voorkeur per bank of giro, of contant.

Opzeggen
Minimaal één maand voor aanvang van een nieuwe lesperiode, schriftelijk of via email.

Let op! De lessen zijn vol, daarom is er een inschrijfstop.

Om in te schrijven onderstaand formulier graag invullen en versturen:Let op! De lessen zijn vol. Zodra er  plaats is in een les van uw voorkeur krijgt u bericht.