Lessen voor kinderen

De lessen voor kinderen zijn zo gevarieerd mogelijk; er wordt geschilderd en getekend, geknutseld en gekleid. Gees probeert de kinderen te stimuleren en gebruikt daarvoor vaak beeldmateriaal uit de kunstgeschiedenis. Het doel is om kinderen gevoel voor vorm en kleur bij te brengen en hen met veel verschillende technieken en materialen te laten kennismaken. Daarnaast vindt Gees het belangrijk de fantasie te stimuleren en de kinderen goed te leren “kijken”. Er wordt gewerkt vanuit een opdracht, maar de kinderen mogen die heel vrij invullen.

Vanaf de start in augustus, of september tot het einde van het seizoen worden ± 40 lessen gegeven. Het schooljaar is in drie periodes verdeeld. De eerste periode duurt tot de kerstvakantie, de tweede tot de mei- vakantie. Daarna kan er een derde periode worden meegedaan tot aan de zomervakantie. Na elke periode kunnen de kinderen beslissen of ze door willen gaan.

Augustus 2017 start Yara Kronieger, de jongste dochter van Gees en illustrator van beroep, op de vrijdagmiddag een extra kindergroep.

Voor de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdaggroep begint de les om 15.45 en eindigt om 17.15. De lessen kosten € 9,75 per keer, inclusief materiaal.
(Tegen vergoeding van € 2,75 per keer kan uw kind door Gees worden opgehaald bij de Freinetschool -Hugo of Libel en worden meegenomen naar Atelier de Keet.)

 

LESSEN VOOR MIDDELBARE SCHOLIEREN

Op de donderdagavond is er les voor de middelbare scholieren. Zij mogen kiezen tussen de opdrachten voor de volwassenen of voor de kinderen, maar kunnen ook naar eigen plan aan de slag en worden individueel geholpen. Sommige leerlingen werken aan een portfolio om toelating bij een kunstacademie te doen.
Op donderdagavond zijn de lessen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Deze lessen worden per tien keer vooruit betaald en kosten € 13,00 per keer.

Op zaterdagochtend van 10:00-12:00 uur is er ook les, voor deze lessen gebruikt Gees een strippenkaart van €130,- voor tien keer.

Alle bedragen voor jeugdlessen zijn inclusief materiaal.

Om in te schrijven onderstaand formulier graag invullen en versturen:

*Naam (verplicht)

*Geboortedatum (verplicht)

JongenMeisjeX

*Email (verplicht)

Straatnaam en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer


*Mobiele telefoon (verplicht)

*van ouder/verzorger (verplicht)


Mobiele telefoon

van andere ouder/verzorger


Eventuele vragen en/of opmerkingen

*Ouder/verzorger (verplicht)

verklaart zich met bovenstaande voorwaarden akkoord


Plaatsjes
vrij op:

maandagavond 
dinsdagmorgen
vrijdagmorgen